Kundeservice

Agn og sluker

9 713 tilbud


Filtrer

Fiske sluk og agn for storfiskeren

Fiske er en hobby som mange setter pris på og driver med. Noen fisker fordi det er så utrolig fredelig å gå ut på havet, mens andre liker spenningen ved å fange en ekte svømmer! Uansett hvorfor du velger å fiske, må du ha riktig trekk og agn for å få noe på kroken. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige agn og fiskesluk fra kjente merker. Her kan du finne alt fra wobblere og spinnere, til pilker og skjeetrekk! Velkommen til å prute med oss ​​

Tips for et vellykket kjøp

Benytt anledningen til å fylle hele fiskeboksen med produkter fra Fyndiq. Frakten er den samme, uansett hvor mye som handles! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Hvilken fisk vil du fange

Før du klikker hjem noen trekk og agn, må du selvfølgelig tenke på hvilken fisk du er interessert i å fange. De ulike slukene er tilpasset ulike typer fisk, selv om det finnes skjesluk som passer til stort sett alt fiske. Men vil du være mer spesifikk og for eksempel fange en gjedde i sivet, kan en Atom Giller 20g K passe godt, da den er sivbeskyttet og fungerer utmerket i kinkig vannvegetasjon! Hvis du er nybegynner og ønsker å prøve sportsfiske med et enklere trekk, kan en 4-pack Wobbler passe bedre!