Kundeservice

Sneller

1 408 tilbud


Filtrer

Øk fiskelykken med riktige hjul for fiske

Tid for en fisketur? Da trenger du absolutt en skikkelig fiskesnelle å hive inn fiskefangsten med! Velg blant massevis av sneller for fiske fra mange merker og få akkurat den fiskesnellen du leter etter. Kanskje du ser etter en snelle med Neverfail bøylefjærsystem? Da bør du ha en Mitchell Avocet Silver fiskesnelle. Men hvis du heller leter etter en hjelpende hånd, er det hjul for fiske som Guideline ReelMaster LA 46 du bør se på. Og husk at fiskelykken ligger i snellen som drar inn fangsten

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du en helt ny fiskestang eller kanskje bare en ny line? Du finner det selvfølgelig også billig her hos oss på Fyndiq! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

På nett hos Fyndiq er din nye fiskesnelle

Alt som skal til for at fisketuren din skal bli vellykket, er en god snelle å dra i kø med, og det er akkurat det du finner på nett her hos oss på Fyndiq! Men vet du hva det beste er? Vi har et stort utvalg av billige fiskesneller å velge mellom! Kanskje du vil ha en snelle som er perfekt for sportsfiske eller en helt ny Shimano ARC Aero Ci4 + 4000? Her hos oss i Fyndiq vil du med stor sannsynlighet finne hjulene for fiske som du leter etter!