Kundeservice

Stenger

1 284 tilbud


Filtrer

Øk fiskelykken med riktig fiskestang

Hvis du er ivrig etter å dra på fisketur, ikke glem det viktigste - fiskestanga. Men visste du at det er mange forskjellige stenger å velge mellom? Hos oss i Fyndiq finner du for eksempel alt fra minifiskestenger i pennformat til stenger fra kjente merker som Vision og Sonik. Eller kanskje du ser etter en klassisk letthåndterlig stang? Da er det Eikre-Fly Facile du bør se nærmere på, for det er en alt-i-ett stang som passer perfekt til de fleste forhold. Og har du virkelig lyst til å bli fiskeproff, er et tips å sjekke ut Rod Top fiskealarm, som er en smart stillegående fiskealarm som du fester på stanga for enkelt og raskt å finne ut om du har fått smokk!

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du tilbehør til din nye fiskestang? Hos oss i Fyndiq finner du også tau, sneller og trekk billig! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Finn fiskestanga på nettet

Vil du avsløre hemmeligheten bak det å lykkes med å få fisk under fisketuren? Da trenger du en skikkelig fiskestang, og den finner du billig her hos oss på Fyndiq! Vi har massevis av billige fiskestenger å velge mellom, så det er bare å se gjennom utvalget og velge den stanga for fiske du liker best. Velkommen til gode kjøp!