Kundeservice

Verktøy

4 268 tilbud


Filtrer

Alt for vellykket fiske

På Fyndiq finner du massevis av produkter for en vellykket fisketur. Enten de leter etter sneller, line eller kroker og drag, har vi det. For at du skal trives med å fiske selv har vi også myggmiddel, behagelige krakker og sammenleggbare lette bøtter.

Fiskredskap

Fisker du mye vet du at godt utstyr er en forutsetning for at fiske skal være morsomt. Å håndtere små detaljer som knuter, kroker og klemmereir er vanskelig uten en god fisketang. Hos oss finner du et stort utvalg av fisketang, uansett om du trenger en kutter – eller en smykkestang, den finner du her. Tengene våre er laget av rustfritt stål og de har gummihåndtak slik at du har godt grep, selv om ting er våte.

Bli kvitt myggen under fisketuren

En irritasjon når du fisker kan være mygg og knott. De trives ofte i nærheten av vann og dukker gjerne opp når solen går ned. Dette kan være skikkelig forstyrrende og da kan det være smart å ha en eller annen form for myggmiddel i vesken. Her kan du finne masse smarte klistremerker som du enkelt kan feste på klærne dersom myggen skulle dukke opp. Merkene inneholder eteriske oljer som gir fra seg en duft som myggen ikke liker. Eller prøv våre armbånd med samme funksjon. Vi har et bredt sortiment hvor du kan handle til lave priser.

Alt i ett fiskesett

På Fyndiq finner du smarte sett som inneholder ulike typer fiskeredskaper som du trenger. Innholdet varierer i de ulike settene avhengig av fisket de skal brukes til. Hos oss finner du sett for salt- og ferskvannsfiske eller fluefiske. Settene er enkle å bestille fordi de kommer i esker med små rom. På den måten har du alle delene sortert når du skal på fisketur.

Annet smart tilbehør

Hvis du liker å fiske, må du sjekke ut alt vårt smarte tilbehør som gjør fisketuren til en fornøyelse. Skal du gå en stund før du kommer til favorittstedet, kan det være greit å pakke litt lettere. Hos Fyndiq finner du sammenleggbare bøtter, stoler og nett, alt for at du skal minimere pakkingen din.