Kundeservice

Bil

211 660 tilbud


Filtrer

Pimp the car

Her finner du alt fra bilstereoanlegg, innvendig belysning og billadere til Xenon-lamper og feilkodelesere, under en og samme kategori! For deg som er på jakt etter en LED-lampe til skiltbelysning, innvendig belysning, ryggelys eller parkeringslys kan det være verdt å ta en titt blant alle våre produkter på bilområdet. Kanskje mangler du en spylelampe eller du vil rett og slett bare ha en duftende gran - ikke fortvil vi har et stort utvalg av alle slags bilgreier! Velkommen til å finne billig biltilbehør på nett hos oss på Fyndiq

Tips for et vellykket kjøp

Har du vanskelig for å forstå hva som er galt med bilen? Kjøp en smart Bluetooth-feilkodeleser og koble den til mobilen din, så finner du sannsynligvis feilen snart! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Forbedre sikten

Med Xenon forsterker du bilens lys og får et lengre synsfelt, noe som reduserer risikoen for ulykker – med et enkelt Xenon-sett slipper du å bytte bil om du vil ha Xenon-lys. Under denne kategorien har vi også en mengde luftfriskere med dufter som cupcake, lavendel og jul – alt for å gjøre turen så hyggelig som mulig. Ønsker du litt mer praktisk biltilbehør, er kanskje et strømsett for sluttrinnsmontering et godt valg for deg, eller hvorfor ikke bytte ut belysning med LED eller diode og hoppe over den eldre gule versjonen? Velg og vrak i vårt store utvalg og butikk, raskt og enkelt!