Kundeservice

Beskyttelse og trekk

9 127 tilbud

Velkommen til Fyndiq og et stort utvalg av solbeskyttelse for bilen for alle behov og lommebøker. Bla gjennom våre rimelige solkrem- og bildeksler og bestill ditt favoritthus.


Filtrer

Billig solskjerming til bil

Når solen skinner er det lett å bli blendet, at det blir veldig varmt i bilen eller til og med at instrumenteringen tar skade av varmen. Hos Fyndiq finner du billig solskjerming som passer til ethvert bilvindu. Vi har solskjerming til bilen for frontrute, sidevinduer og bakrute. Det finnes også ulike typer festeanordninger å velge mellom, som sugeplugger, selvklebende eller beskyttelse som tres over bildøren. Vi har flere solkremer som passer ekstra godt hvis du har barn i bilen, for eksempel de med forskjellige Disney-motiver, Star Wars eller Babblene.

Frontrutebeskyttelse mot sol og snø

Vi har flere modeller av solskjerming til frontruten. Disse er gode hvis du parkerer bilen i solen om sommeren eller er lei av å ha et vindu dekket med frost og snø om vinteren. Frontrutebeskytterne reflekterer bort sterk sol og hindrer deg i å sette deg inn i en stekebil om sommeren, samtidig som de bidrar til å beskytte instrumentering og møbeltrekk mot å blekne av den sterke solen.

Biltrekk og Bilpanser

Ønsker du å beskytte hele bilen mot værkreftene eller parkere den lenge, tilbyr vi flere modeller i slitesterkt stoff. For deg som for eksempel har en sommerbil som du parkerer om vinteren, er en carport en utmerket måte å beskytte bilen på, uansett om den står utenfor huset eller innendørs. Våre deksler er vanntette og beskytter bilen mot regn, snø og sterke UV-stråler som risikerer å bleke lakken. Med andre ord bidrar et bildeksel til å beskytte øyeeplet mot værkreftene når du ikke bruker det.