Kundeservice
StartsideMoteTilbehør
Knapper og pins

Knapper og pins

823 Tilbud

Filtrer

Ta et standpunkt med en fin knapp

For noen år siden gikk nesten alle rundt med en knapp eller nål på vesken og jakken. I dag er det ikke fullt så vanlig. Men de som vil vise noe spesielt, for eksempel at de liker Che Guevara, bruker som regel nåler med ansiktet på. Vi i Fyndiq har samlet et stort utvalg av billige knapper og nåler, slik at våre kunder kan se bra ut i vesken eller jakken. Velg mellom en knapp med 666, en nål med Danmarks flagg eller en med USAs flagg. Velkommen til gode kjøp hos oss på nett

Tips for et vellykket kjøp

Benytt anledningen til å se etter flere kupp når du er her hos oss. Du betaler samme frakt, uansett hvor mye du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Hodeskalle, kors eller Jamaica-flagg?

Det morsomme med pinner og knapper er at de kommer med alle slags motiver. Du kan signere med stort sett alt du synes er fint eller godt på vesken eller jakken. Ta med dine meninger og uttalelser uansett hvor du går! På denne siden kan du også finne pins med en rekke forskjellige flagg. Hva med Italia, Sveits, Norge, Finland, Storbritannia eller Frankrike? Hvis du er interessert i politikk, kan det være lurt å kjøpe en knapp med merkevaren Anarchy eller en annen politisk knapp!