Kundeservice

Hatter

26 940 tilbud


Filtrer

Pynt antrekket ditt med en fin lue

Alle som ser mye på gamle filmer vet at man tidligere ikke kunne gå på et finere arrangement uten en lue på hodet. Hatten var en like viktig komponent som jakken eller skjørtet når man kledde seg ut. Riktignok er hatten absolutt ikke et must i dag, men den kan likevel fungere like bra som prikken over i-en når det er på tide å gå på fest. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige luer i alle mulige varianter. Uansett om du er ute etter en stilig cowboyhatt eller en fiskelue til å ha på sjøen, finner du det du trenger på denne siden!

Tips for et vellykket kjøp

Kjøp hatter i flere forskjellige farger som kan kombineres med alle klær. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Beskytt hodet mot sol og regn

I tillegg til at hatten er veldig fin og får deg til å skille deg ut, hjelper den også med å beskytte hodet i all slags vær. Skal du for eksempel tilbringe en hel dag ute i solen, er det stor risiko for at du brenner deg i hode og panne. Dette kan imidlertid enkelt forhindres med en lue! Hvis det i stedet regner ute, kan du gå ut med lue uten å risikere frisyren. I tillegg til å beskytte mot vær og vind, kan luen også beskytte mot myggstikk på hodet under fisketuren!