Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

StartsideMoteTilbehør
Nøkkelringer og etuier

Nøkkelringer og etuier

2 447 Tilbud

Hva er en nøkkelring?

En nøkkelring er vanligvis laget av metall og brukes til å samle alle nøklene dine på ett sted i en nøkkelring. Flere nøkkelringer er utsmykket med ulike typer anheng og dekorasjoner for å gjøre dem litt finere, men det finnes også nøkkelringer som bare er metallringen å finne.

Hva er en personlig nøkkelring?

En personlig nøkkelring er nøkkelringen du setter på. ditt personlige preg på. En vanlig måte å gjøre en nøkkelring mer personlig på er for eksempel å gravere den eller style den med et ekstra anheng eller et kjede. Det kan også være en nøkkelring som passer din stil allerede når du kjøper den som gjør den personlig

Hva slags nøkkelringer er det å velge mellom?

En nøkkelring i skinn er superfin på hjemmenøklene og en flytende nøkkelring er super å sette på båtnøklene. Eller hvorfor ikke velge en nøkkelfinner, altså en nøkkelring som piper og alarmerer, for de som ofte glemmer hvor nøklene var plassert? Her er bådenøkkelringer med forskjellige motiver og anheng, nøkkeletuier , > nøkkelfinnere og en rekke forskjellige nøkkelringer å finne blant - velg den du liker best!