Kundeservice

Hårbånd

19 600 tilbud


Filtrer

Riktig frisyre krever riktig hårbånd

Vi i Fyndiq vet hvor mye en fin frisyre kan gjøre for både humøret og selvfølelsen, og for å få den vakreste looken trengs det nok et pent hårbånd. Derfor har vi samlet et stort utvalg billige hårbånd og hårsmykker på nett hos oss som du kan velge mellom. Her finner du alt fra hårbånd til rockabillykjoler til hårbånd med blomster og rhinestones. Så velg hvilket hårbånd, tiara eller hårstykke som passer best til din personlighet. Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du flere ting og produkter til håret ditt? Hos oss i Fyndiq finner du alt fra sjampo og balsam til ulike frisyrer og hårstrå og mye mer! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Lei av dårlige hårdager?

Det er ikke hver dag du kommer til frisyren, men med hårbånd vil disse dagene nok være mer sjeldne. Hvordan høres for eksempel et elastisk hårbånd i gull/hvit farge eller kanskje et hårstykke i Soho hippiestil ut? Her på Fyndiq er det massevis av hårbånd i alle regnbuens former og farger å velge mellom. Og husker du at det aldri spiller noen rolle hvor mange produkter du kjøper? Frakten er fortsatt den samme!