Kundeservice

Hårklyper

19 640 tilbud

Stort utvalg av hårklemmer og hårklemme. Stort at, plast eller metall, kan du finne her med oss. Slå på et hårklipp til en skikkelig kjøpspris!


Filtrer

En hårspenne er alltid bra å ha

Vi i Fyndiq vet at en hårspenne alltid er god å ha, og derfor har vi samlet et stort utvalg billige hårspenner som du kan velge mellom direkte her på nett hos oss. Velg mellom alt fra 6-pack små hårspenner til 50-pack gjennomsiktige klips, og finn hvilken hårspenne som passer deg og håret ditt best. Eller hvorfor ikke investere i en klassisk krokodilleklype fra Babyliss eller til og med en hårring med svart dusk? Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Problemer med å få frisyren til å vare hele dagen? Vi i Fyndiq har løsningen - skikkelige stylingprodukter! Ta en titt på vårt brede utvalg og klikk hjem det du trenger! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Hårspenner har mange bruksområder

Hvem har ikke håret i ansiktet når de prøver å fokusere på en oppgave eller gjentatte ganger prøver å få den hårløkken til å holde seg bak øret? Det er ved disse anledningene at en hårspenne gjør susen. Du drar bare av hårløkken som forstyrrer og klemmer på klipsen, så er problemet løst. Du kan også bruke hårspennene til å fikse en elegant frisyre eller gjøre barna glade – her er søte hårspenner for de minste også!