Kundeservice

Hårtilbehør

6 302 Tilbud

Her finner du hårtilbehør til alle anledninger, festen, festen, bryllupet eller hverdagen. Finne priser og raske leveranser!


Masse fint utseende til håret

Hårtilbehør kan være alt fra en hårnål i håret til en perfekt hestehale ved hjelp av et hårbånd. Selv en glitrende tiara som minner om en diadem er et klassisk hårpynt og du finner alle disse hos Fyndiq. Her har vi samlet alt det stilige hårtilbehøret på ett sted og også til en lavere pris. Fiks den stilige frisyren enkelt ved å bestille alt du trenger her. Hårtråder, hårbånd og alt stilig tilbehør til håret finner du hos oss

Tips for et vellykket kjøp

Hårpynt kommer i mange forskjellige former og farger, pass på at du setter riktig farge på tråden i handlen handlekurven før du sjekker ut. Hvis du har en frisyre du har tenkt på å gjøre, kan det hjelpe å følge instruksjonene før du bestiller. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Merk imidlertid at kosmetiske produkter (inkludert hår- og hudpleieprodukter og parfymer) ikke er inkludert i angreretten hos Fyndiq. noen gang har hatt en slik dag. Det er da viktig å vite hva som fungerer best, noen ganger er det bare å trekke håret opp i en fin knute og vips så er frisyren fikset. Men med hårtilbehør er det mulig å gjøre avanserte frisyrer også og et skikkelig sett krever mye hårnåler. Hårnåler som du finner billig her, jo flere jo bedre.