Kundeservice

Frisørutstyr

779 tilbud


Filtrer

Fiks frisyren med riktig verktøy

Sliter du vanligvis med å style håret og føler så at frisyren er ødelagt med en gang du drar hjemmefrä Da trenger du skikkelig frisyreverktøy, og du finner det selvfølgelig her hos oss i Fyndiq! Velg og vrak blant mange billige frisyreverktøy i vårt store sortiment og klikk ut dine favoritter. Hva med en 10-pakning hårnåler eller noe fint hårpynt til å pynte håret med? Se gjennom utvalget og velg de frisyreverktøyene som passer deg best. Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Leter du etter flere ting til håret ditt? Ta en titt på vårt sortiment her på Fyndiq så finner du garantert det du leter etter! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Mange frisyreverktøy å velge mellom

Det er en stor fordel å kjøpe frisyreverktøyene dine på nett, spesielt når du handler hos oss på Fyndiq. For du vet at du alltid bare betaler 0 SEK i frakt, uansett hvor mange produkter du kjøper? Hent derfor alt hårtilbehøret og tilbehøret du ønsker i et kjøp og betal kun for én frakt! Smart ikke sant? Kanskje du trenger en hard smultring, en støt på en kam eller hvorfor ikke kjøpe begge deler pluss en Braid Twist Magic Hair Styling for å hjelpe deg med å flette håret? Her finner du alt på ett sted!