Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Gjør et kupp på ladere til iPhone, iPad og iPod

212 Tilbud

Her finner du et stort utvalg av iPhone-ladere til flere modeller og produkter. Du finner for eksempel ladere til iPhone, iPad eller MacBook. I tillegg til trådløse ladere, veggladere og adaptere finner du også USB-kabler, dockingstasjoner og billadere i vårt sortiment. Velkommen til å finne billige ladere for iPhone og iPad i dag!


Hvilken Apple-lader skal du velge?

Hvilken Apple-lader du bør velge kommer helt an på hva det er du skal lade. Ulike Apple-produkter har ulike kontakter, så man kan ikke lade en iPhone og en MacBook med samme lader. Har du en MacBook, kan en MagSafe 2-strømadapter passe. Har du derimot en Apple-telefon, altså en iPhone, er det snarere en USB-C til lightning-kabel du bør vurdere.

Hva koster en Apple-lader?

Hos Fyndiq finner du mengder av billige Apple-ladere. Både originale ladere fra

og fra andre kjente varemerker som Deltaco og Champion i ulike prisklasser. Velg den Apple-laderen som passer best for deg og lommeboken din!

Er Apple-ladere farlige?

Nei, en Apple-lader er ikke farlig, forutsatt at du bruker den korrekt. La aldri laderen stå i strømuttaket når du ikke bruker den til lading. Kontroller at Apple-laderen din er CE-merket, og bruk aldri en lader som er ødelagt eller defekt.