Kundeservice

Finn billig USB-C-kabel og ladere

561 Tilbud

Leter du etter en ny USB-C-lader? Da har du kommet til rett sted! Vi har over tusen forskjellige typer kabler og strømadaptere for USB-C.


Filtrer

Finn billig USB-C lader – her finnes mengder av ulike USB-C kabler

Trenger du en USB type C lader er du på rett sted, her er det sikkert riktig kabel for deg! Med introduksjonen av iPhone 15 og de nyeste MacBook-modellene, som begge bruker USB-C, ser det ut som at denne porten er her for å bli. Snart vil sannsynligvis de fleste kabler til datamaskiner, nettbrett og telefoner bli byttet ut med kabler med porten som kalles USB type C eller bare kort for USB-C kabel, så det er på høy tid at du har en eller flere hjemme. Hvis ikke, kan du finne mengder av denne typen kabel her, men spørsmålet er om du vil ha en kort USB-C kabel? Hva med en ladekabel til Sony på 20 cm, eller kanskje en 3 meter lang hurtigladningskabel?

USB-C kabel og USB-C lader for mengder av merker

En av fordelene med USB-C kabelen er dens kompatibilitet med Quick Charge, eller hurtiglading. Hvis du har en enhet som støtter dette, som iPhone 15 eller de nyeste MacBook-modellene, da trenger du denne kabelen for å kunne utnytte dette til maks. I dag er det også mange Android-merker som allerede bruker kabelen, for eksempel både Samsung, Sony, Huawei, LG og mange flere. Med tanke på at også Apple har begynt å inkludere USB-C i sine produkter, kan man forvente at enda flere produsenter følger etter.

Tips for et vellykket kjøp

Selvfølgelig har vi massevis av andre kabler å finne også, skriv bare inn hvilken du ser etter i søkefeltet så ser du vårt brede utvalg! Har du spørsmål om din bestilling eller ønsker du å reklamere for ditt kjøp? Ta gjerne kontakt med oss på Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg med saken din! Hos oss har du alltid åpent kjøp i henhold til forbrukerkjøpsloven, og vi hjelper deg med eventuelle returer. Fynd ordentlig og velg å betale direkte, med delbetaling eller betale med faktura.