Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Finn billige iPhone USB-kabler online

124 Tilbud

Komplementere med USB-kabler som iPhone-ladere

Det er klart du får med en lader når du kjøper en smarttelefon, men hva om du i tillegg får deg en tre meter lang USB-kabel? Denne lar deg lade uansett hvor i rommet du er. Dette er bare én av mange ting du kan finne her på Fyndiq. Du kan også finne USB-kabler til iPhone i mengder av farger som rosa, rød, grønn eller hvorfor ikke blå? Det blir morsommere og lettere med disse USB-kablene, og enda litt morsommere når du ser at du kan klikke hjem disse på en billig måte!

Tips for et vellykket kjøp

Pass på å kjøpe flere ledninger når du først er i gang. Frakten blir tross alt den samme uansett hvor mye du kjøper. Dersom du har noen spørsmål om din bestilling eller vil reklamere ditt kjøp, kan du kontakte Fyndiqs kundetjeneste. Vi hjelper deg!

Det er alltid bra å ha en ekstra lader

Uansett om du har en iPhone 4, iPhone 5 eller en annen modell, så klarer ikke mobilen seg uten en lader. Derfor kan det være lønnsomt å kjøpe et sett med ladere, slik at du alltid har noe i reserve dersom en lader skulle forsvinne eller gå i stykker. Her på Fyndiq finner du USB-kabler i ulike varianter som fungerer som ladere, og det finnes mange å velge mellom. En LED-ledning som lyser i mørket, kan være et smart kjøp. Eller hvorfor ikke en slitasjefri USB-kabel til mobilen? Finn det allerde i dag – du kommer ikke til å angre.