Kundeservice

Skrutrekkere

6 875 tilbud


Filtrer

Kjøp billig skrutrekker på nett

Det er noen ting du bare må ha i hjemmet ditt for at det skal kalles et komplett hjem. En av disse nyttige tingene er faktisk en skrutrekker. Her på Fyndiq liker vi å ha orden og orden, og vi har samlet de skrutrekkerne under ett og samme tak. På denne siden finner du alt fra skrutrekkere i forskjellige tykkelser og spenningstestere til forskjellige meiselsett og skrutrekkersett. Vi har også elektroniske meisler med roterende topp hvis du foretrekker dette. Vi mottar også nye produkter daglig. Så velkommen til å handle!

Tips for et vellykket kjøp

For en komplett verktøykasse kreves det mer enn bare skrutrekkere. Andre verktøy finner du her bare noen få klikk unna! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

En, to eller flere meisler

Når det gjelder skrutrekkere, tror mange at de sammen med hammeren er det perfekte paret i en verktøykasse. Er du på utkikk etter en meisel som en god å ha dings i hjemmet, er en enkel skrutrekker nok, og vil du følge godt med og liker å kutte prosjekter er et sett veien å gå. For de som vil lene seg tilbake og ha det godt er det kun én skrutrekker som gjelder og det er en batteridrevet skrutrekker