Kundeservice

Driller og skrujern

19 500 tilbud


Filtrer

Finn billige bor- og skrutrekkere på nett her hos oss

Hjemmefiksere, hobbysnekkere eller profesjonelle? Da trenger du kanskje en ny drill eller en skrutrekker, eller hvorfor ikke begge deler? Her har vi samlet et stort utvalg av billige bor- og skrutrekkere du kan shoppe blant! Hva med en trebor eller kanskje en skrutrekker fra Black & Decker? Sjekk utvalget og velg mellom både trådløs og med elektrisk ledning for å finne akkurat de maskinene du vil ha, velkommen til å finne!

Tips for et vellykket kjøp

Har verktøyene virkelig alt du vil at de skal hä Les produktbeskrivelsen for å sjekke! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Hvert hjem trenger minst én drill og en skrutrekker

Det spiller ingen rolle hvor hendig du er, i et hjem kan en drill eller en skrutrekker alltid komme godt med! Det kan være at du ønsker å sette opp en ny plate, skru sammen et nytt møbel eller rett og slett trenger å bore hull av en annen grunn og så få en skrue der så hardt som mulig. Da trenger du en drill og skrutrekker. Velg blant elektriske boremaskiner og skrutrekkere, og finn den du trenger. Du kan spørre hvem som helst hva som er det viktigste verktøyet og du får samme svar: Bore- og skruverktøy selvfølgelig!