Kundeservice

Tenger og avbitere

9 177 tilbud


Filtrer

Finn tang eller kutter på nett

Alle som er elektriker eller har en hobby innen elektronikk trenger nok litt verktøy for å kunne utføre arbeidet på en god måte. Et verktøy som virkelig kommer godt med er en tang. Et annet verktøy som er viktig å ha i verktøykassen er en kutter. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige tenger og kuttere for ulike typer elektronikkarbeid. Velg de som passer deg og din bedrift best! Velkommen til prute akkurat nå

Tips for et vellykket kjøp

Som elektriker trenger du mye verktøy. Mange av disse kan faktisk finnes og handles her hos oss på Fyndiq! Bestill flere verktøy samtidig og betal samme lave frakt uansett hvor mange du kjøper. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Flere forskjellige smarte verktøy

På denne siden finner du ikke bare tang og kutter til elektronikkarbeidet. Her finner du også en såkalt Cable Collector som hindrer forsøpling av kobbertråd ved kapping av elektriske kabler. Det er vanlig at det kommer mye kobberrester i forbindelse med omlegging av kabler. Cable Collector øker også sikkerheten og gir mer isolasjon av tangen! I tillegg kommer en modultang som du kan lage dine egne nettverkskabler med. Den håndterer alle trinnene som trengs for å montere kontakter!