Kundeservice

Tøy

323 tilbud


Filtrer

Har du lyst til å sy dine egne klær eller kanskje et lappeteppe

Har du lyst til å sy klær, gardiner eller har lyst til å lage en søt dyne til barnerommet, er et smart tips å kjøpe billige stoffer her hos oss på Fyndiq. Vi har samlet et stort utvalg stoffer i ulike mønstre, farger og materialer her på nett som du kan velge mellom. Hva med et stykke teppe til et lappeteppe eller et stoff i blank struktur som både kan brukes til å sy gardiner og klær? Velkommen til prute

Tips for et vellykket kjøp

Vi har samme frakt uansett hvor mye du handler, så benytt anledningen til å shoppe rundt! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Viktig å velge riktig materiale avhengig av hva du ønsker å sy

Vi i Fyndiq har valgt å samle ulike stoffmaterialer på ett sted slik at du enkelt kan velge riktig stoff til riktig formål. En god ting å huske er at noen stoffer kan brukes til flere ting. For eksempel kan bomullsschintz brukes både til gardiner og som møbelstoff! Men hvis du er interessert i å sy klær, anbefaler vi at du velger stoff i for eksempel polyester, flanell, eller strikk. Kanskje du i stedet ser etter en voksduk belagt med bomullspoplin? Det har vi også. Her finner du alt fra stuccobiter i bomull til linstoff, så det er bare å velge det materialet, mønsteret og stoffet du liker best!