Kundeservice

Søm

13 060 tilbud


Filtrer

Billig sytilbehør å finne på nettet

Liker du å sy? Da trenger du de riktige produktene for sying, som nål og tråd! Eller hvorfor ikke investere i en skikkelig symaskin med en gang? Her på Fyndiq har vi samlet massevis av sytilbehør til deg som liker å sy. Så hvorfor ikke benytte anledningen til å shoppe ordentlig rundt med knapper, stoffer og glidelåser? Sjekk ut det store utvalget og finn akkurat de syproduktene du trenger - vi har massevis av sytilbehør som bare står her og venter på at du skal finne det!

Tips for et vellykket kjøp

For å gjøre det enklere å finne akkurat det sytilbehøret du leter etter, er det smart å bruke vår enkle filtreringsfunksjon for å kun se akkurat den typen tilbehør du ønsker. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Produkter innen søm

Alle, og da mener vi alle, bør ha minst en nål og to trådsneller i svart og hvitt hjemme - for det kommer en tid da du trenger å lappe en bukse , sy en genser eller fest en knapp. Så hvorfor ikke kjøpe de grunnleggende syproduktene akkurat nå? Her er både stoffer for deg som virkelig liker å sy og enklere ting for deg som bare vil ha det mest nødvendige sytilbehøret til rådighet. Blant syproduktene her finner du glidelåser i forskjellige farger, fullskala symaskiner, nåler av ulike slag og stilig tekstildekor – så ta en titt i kategorien og finn sytilbehøret du ønsker deg!