Kundeservice

Tekstildekor

1 639 tilbud


Filtrer

Alle slags applikasjoner

Å sette sitt eget preg på tingene dine, enten det er en veske, en genser eller en jakke, er veldig gøy. Det skal rett og slett sees at det er du som eier den tøyposen, og ingen andre! Derfor har vi i Fyndiq samlet et utrolig stort utvalg av tekstildekor i alle farger og fasonger! Så hos oss finner du satengroser og blondebånd samt nagler eller kanskje et Manchester United stoffmerke. Uansett hva du leter etter i applikasjoner, finner du det her hos oss, og virkelig billig i tillegg. Velkommen til å se deg rundt!

Tips for et vellykket kjøp

Sløyfe, roser, satengbånd eller tekstilsommerfugl? Kan du ikke bestemme deg for hva du vil klikke hjem? Hvorfor ikke bestille alt, frakten vår er den samme uansett hvor mye du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Gjør det selv

Trenden med å gjøre det selv, ofte kalt DIY, vokser seg større og sterkere for hver dag som går, det er rett og slett flere og flere som tør å sy roser og satengsløyfer på egenhånd! Og det er flott å se, for gjør du ting på egenhånd, blir det personlig og også akkurat slik du vil ha det. Noe som ingen butikk i verden kan konkurrere med, uansett hvor fine ting de har!