Kundeservice

Finn diamantmaleri på nett

29 020 tilbud

Lag dine egne diamantmalerier ved å finne gode kjøp i vårt store utvalg av diamantmalesett og -produkter. Her finner du alle tenkelige motiver og malerier for både nybegynnere og profesjonelle. Finn ditt diamantmaleri med runde eller firkantede perler her


Filtrer

Kjøp diamantmaleri hos oss

Diamantmaleri er endelig tilgjengelig i Norge! Hos oss på Fyndiq finner du alle tenkelige motiver i komplette sett, slik at du kan lage dine egne diamantmalerier. Vi har sett for både barn, nybegynnere og profesjonelle, så se gjennom produktene våre og finn dine favoritter! Her får du alltid gode priser, billig frakt og rask levering av dine varer.

Vanlige spørsmål om diamantmaleri

Hva er et diamantmaleri?

Diamond painting, eller diamantmaleri som det også kalles, er en blanding av korssting og "paint-by-numbers". Man bruker små perler, eller diamanter, som festes til et lerret/tavle som enten har et ferdig motiv eller er blankt. Det er en morsom, spennende og avslappende hobby som også resulterer i fine bilder å dekorere veggene med. Maleriene er også perfekte å gi bort i gave!

Hva er inkludert i et diamantmaleri-sett?

Et sett inneholder alt du trenger for ditt valgte maleri. Perler, lerret, blyant, voks og perlebrett er inkludert (med mindre annet er angitt i beskrivelsen). Det er også mulig å supplere med diverse tilbehør, som ekstra penner og oppbevaring til perlene dine, slik at du ikke mister disse.

Hvordan fungerer det for nybegynnere?

Hvis du er helt ny på feltet, anbefaler vi å starte med et enklere mønster eler mindre brett for å få inn den riktige teknikken først. Hos oss finner du alle tenkelige størrelser, så se gjennom sortimentet vårt og finn et enklere motiv til å begynne med.

Hvordan gjør man det?

Fortrykte diamantmalerier er ikke vanskelige å lage. Bare følg disse enkle trinnene:

  • Pakk ut settet og sjekk at alle delene er med

  • Brett ut lerretet ut på en tørr, flat overflate

  • Legg perlene i perlebrettet

  • Påfør litt voks på perleblyanten din

  • Plasser perlen på riktig sted på lerretet

  • Ram den inn og heng den på veggen!