Kundeservice

Hodeplagg

13 300 tilbud


Filtrer

Finn billige hodeplagg til fest og maskerade hos oss på Fyndiq

Det er få ting som gjør så stor forskjell som et morsomt hodeplagg. Enten du leter etter en rød trekantlue, tiara med hundeører eller en grønn tyrolerlue med fjær, finner du det du leter etter her. I vårt store sortiment av gode og billige hodeplagg kan du virkelig slå deg løs uten at det koster skjorta. Hvorfor ikke investere i en stripete nattcaps, en regnbuefarget glitterlue eller en panser som får deg til å se ut som en tysk melkepike fra 1700-tallet? La fantasien sette grenser. Velkommen til kupp her hos oss i Fyndiq

Tips for et vellykket kjøp

Ulike maskeradeklær krever ulike typer hodeplagg. Søk i søkefeltet så finner du pannebånd, hårbånd og hatter. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

En rød fez, hårbånd med fjær eller en Zorro-lue med hvit rand?

Det er nok like mange hatter og hodeplagg som det er kostymer. En sjøkaptein trenger sin kapteinslue, en cowboy sin filthatt, sjømannen sin seilhatte og dalmatinerens prikkede hundeører på en diadem. Om du pynter deg kan du like gjerne gå all in, ellers blir ikke looken komplett men bare halvhjertet. Benytt anledningen til å handle hodeplagg til flere arrangementer. En minilue til å ha på en 20-tallsfest, en grønn lue til St. Patrick's Day og en rampete ølhjelm til 30-årsfest og utdrikningslag. Skynd deg å prute!