Kundeservice

Kostymer

21 800 tilbud


Filtrer

Ett kostyme for hver maskerade

Nå kan du og vennene dine arrangere flere maskerade for her finner du alle maskeradekostymene til festen! Med den rette fancy kjolen blir du festens midtpunkt! Visst er det festlig å kle seg ut? Sexy sykepleier eller hvorfor ikke en katt som en fyr? Eller som jente lengter du kanskje etter å bli tryllekunstner? Gandalf den hvite ser etter en stand i, det kan være deg! Her på Fyndiq forstår vi viktigheten av å ha det gøy og derfor har vi et stort utvalg av fancy kjoler, slik at ingen trenger å føle seg utenfor. Når det er så billig er det også enkelt å ta med seg flere maskeradekostymer til alle fremtidige maskeradefester!

Tips for et vellykket kjøp

Størrelser finnes også på maskeradekostymer, så sørg for å sjekke at du har tatt den rette. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Hopp i maskeradekostymene dine

Festen blir så mye morsommere og definitivt mye mer spennende når maskeradekostymene fortsetter. Hvem gjemmer seg bak Halloween-kostymet? Det er noe mystisk med å ikke egentlig vite hvem personen er eller hvordan han ser ut. Halloween-kostymer hele året gjør livet bare morsommere og hvorfor ikke live opp det hele litt? Kostymer kan se ut omtrent hva som helst, og det er det som gjør det så morsomt. På en og samme fest kan du møte et troll i baren og en pirat på dansegulvet, mulighetene er uendelige