Kundeservice

Roseblad

691 tilbud


Filtrer

Kjøp billige roseblader på nett hos oss på Fyndiq

Leter du etter roseblader å pynte med? Da har du kommet til rett sted. Her på Fyndiq har vi roseblader i alt fra tradisjonelle farger som mørk rød og knallrød til gylne nyanser eller lyseblått og rosa. Vi har et bredt og billig utvalg av roseblader, alt for at du skal kunne dekorere hjemmet og overraske din kjære med atmosfære og romantikk så ofte som mulig. Går ikke kjærligheten som en dans på roser? Da passer kanskje sorte blader bedre. Velg, vrak og prut gjerne

Tips for et vellykket kjøp

Våre roseblader er tilgjengelige i forskjellige materialer - både silke, syntetisk og polyester. Glem heller ikke å se på hvor mange blader pakken inneholder, slik at mengden er nok til dekorasjonen eller håndverket du har planlagt. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Passer til bryllup og romantikk så vel som til dåp og bursdagsselskap

Å pynte med roser er noe som passer til mange anledninger. I bryllupssammenheng er de perfekte å legge i brudenebbets kurv og deretter bre ut på altergangen, eller på bryllupsmiddagsbordet som pynt. Er du ikke den kjærlighetssyke typen? Det betyr ikke noe. Rosebladene passer minst like godt til dåpen, babyshoweren, bursdagsfesten eller hvorfor ikke til Halloween? Benytt anledningen til å finne en gjeng og piff opp akkurat det du ønsker! Den romantiske delen er ikke et must!