Kundeservice

Hengedekorasjoner

13 900 tilbud


Filtrer

Hengende pynt til fest og barnerom

Det er enkelt å piffe opp et barnerom, det eneste som egentlig trengs er litt fantasi og hvorfor ikke noen av våre hengende dekorasjoner som billig pompom papirblomst i forskjellige størrelser og i rene, fine farger? I en håndvending er rommet både koselig og vakkert, samt koselig for barna å leke i. En dekorball eller to funker selv når det er fest, kanskje honeycomb-hjerte til bryllupsfesten eller dåpen? Benytt samtidig anledningen til å pynte hjemmet med romantiske og smarte girlandere til å henge hjemme og i hagen til en sommerfest, mulighetene er uendelige! Velkommen inn og prut med oss ​​på nett

Tips for et vellykket kjøp

Vi har masse pynt til barneselskapet - se videre så finner du det som passer deg best! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Pimp festen

Enten du skal ha fotballfest, bursdagsfest eller glamorøs hagefest, har vi garantert passende innredning til å henge i tak, trær og over dekkede bord. Hvorfor ikke vimpler med alle verdens flagg? Eller hvite, romantiske girlandere å flyte over et rustikk trebord ute i en frodig hage - perfekt for den uforglemmelige bryllupsfesten! Til overraskelsesfesten er en stor gratulasjon perfekt å henge over døren, sammen med pompom papirblomster og et banner. Benytt muligheten til å handle alt på nett hos oss!