Kundeservice

Belysning

31 220 tilbud


Filtrer

Billys er viktig for å kunne

Å kjøre bil er noe mange kan, men før du kan det må du ha førerkort. I løpet av førerkortteorien får du lære alt om billys, og hvor viktig det er at det er riktig. Man må vite at hvis det lyser i bilen, kan det være fordi noe er galt. Og så må du klare å ordne det før du kjører bort. Her på Fyndiq har vi samlet massevis av motorbelysning som legger til rette for dette, og selvfølgelig til rimeligere priser!

Tips for et vellykket kjøp

Vet du at LED-belysning er litt mer energieffektiv og varer lenger enn andre lamper? Det kan være greit å huske på når du skal velge hvilke lamper du skal kjøpe på nett. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Ingen motor uten lys

Bor du i et land som Norge, hvor mørke er mer vanlig enn uvanlig, er det viktig at du kan dette med lys. Spesielt hvis du kjører bil, men også når det gjelder andre kjøretøy og motorer. Det er viktig at bilbelysningen er riktig når du skal ut og kjøre, ellers kan det lett bli en ulykke. Her finner du alle lampene som måtte trenges, alt fra LED-lys til motorlys. Sjekk tilbudet vårt og se om du finner det du mangler, og hvis du ikke gjør det – kom gjerne tilbake, for vi oppdaterer tilbudet vårt hele tiden. Velkommen til gode kjøp!