Kundeservice

Duft

1 495 tilbud

Forbedre opplevelsen og komforten i bilen din med et dufttre, enten du liker fruktige eller friske dufter, har vi et bredt utvalg av bildufter å velge mellom. Diskrete luftfriskere eller fargerike duftkuber, finn dine favorittdufter til bilen hos Fyndiq!


Filtrer

Duftende tre

Duftende trær til bilen er alltid nødvendig, å sette seg inn i bilen og bli ønsket velkommen av en frisk følelse er verdsatt av både deg og passasjerene dine. Du kan finne duftende trær i alle slags former og dufter, inkludert emojier og forskjellige dyr. Du plasserer disse rundt bakspeilet ved hjelp av løkken, og i tillegg til å spre en herlig duft blir det også en fin detalj i bilen.

Wunderbaum

Wunderbaum er det klassiske dufttreet, de er veldig populære, og du har mest sannsynlig reist i en bil med en eller flere Wunderbaums i den. Populære dufter og stilig design som gir bilen din det lille ekstra. De mest solgte duftene er vanilje, eple og skogfrisk. Pass på å investere i en Wunderbaum du også, de varer lenge og du kan blande flere dufter samtidig for å gjøre bilen din unik!

Bildufter

Bildufter finnes i mange forskjellige typer, blant annet dufttrær, de du fester på viftegrillen og duftkuber. Å friske opp bilen din med duft er aldri en dårlig idé, og både du og vennene dine vil sette pris på det. Dufttrær plasseres rundt bakspeilet ved hjelp av en sløyfe, disse kommer i mange forskjellige farger og dufter. De ser også flotte ut i bilen. Duftkuber er perfekte for å pusse opp innsiden av bilen, de kommer i kule mønstre som tiger og sebra og lukter vanilje. Det finnes også luftfriskere som du kan feste til viftegitteret for å spre duften jevnt i hele bilen. De er tilgjengelige i glitrende hjerter, elefanter og kroner, hodeskaller, sommerfugler og mange flere.

.