Kundeservice

Touchvanter

1 493 Tilbud

Filtrer

Hvordan går en berøringsskjerm og kjøling sammen?

Ikke så bra, har vi lagt merke til. I vårt langstrakte land har vi en veldig lang og noen ganger veldig kald vinter, og for å holde varmen må vi ha varme klær. Men vi må også være varme innvendig, og hvordan skal vi ha det hvis vi ikke kan kommunisere med kjære over telefon? Vel, gjennom et par smarte berøringshansker! Vi i Fyndiq har samlet et stort utvalg av billige smarttelefonhansker som lar deg både ha varme hender og betjene telefonen med berøringsskjerm samtidig. Bedre enn det blir det neppe

Tips for et vellykket kjøp

Det er både billig og enkelt å kjøpe hansker på nett, så hvorfor ikke kjøpe et ekstra par når du fortsatt er i gang? Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Berøringshansker er herlige

Hvor mange ganger har du ikke stått der på busstoppet og vært plaget med å ta telefonen fordi du vet at du da må ta av deg hanskene for å kunne låse opp og skrive på den? Og tilhører du en av dem som lærte den merkelige, men nødvendige ferdigheten å manøvrere telefonen med nesetippen? Med et par berøringshansker trenger du det ikke, ta på deg smarttelefonhanskene når du reiser hjemmefra og du trenger ikke ta dem av når som helst for å håndtere telefonen!