Kundeservice

Sløyfer

479 Tilbud

Filtrer

Ekstra kjekk med en fin sløyfe

Når du vil føle deg ekstra kjekk, hva gjør du dä Du kler deg selvfølgelig i vakre klær! Og for å virkelig sette prikken over i-en er en stilig sløyfe akkurat det du trenger! Alle festlige anledninger, og til og med kjedelige hverdager, får litt ekstra gullkant med en fresh sløyfe rundt halsen – og det er noe både han, hun og han kan ha! Selvfølgelig er det mange farger og materialer å velge mellom. Hva med en blå sløyfe i denim eller en knallrosa sløyfe i ekte silke? Ta en titt på utvalget og se hvilke fluer som passer deg og din personlighet best. Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du mer enn en sløyfe? Hos oss i Fyndiq finner du alt fra kostymer til lommetørklær og vakre kjoler! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Kjøp en fin sløyfe på nett

Skal du på student, fest, begravelse eller bryllup? Eller har du bare lyst til å være ekstra kjekk? Da trenger du en sløyfe, og den finner du her hos oss på Fyndiq! Vi har massevis av billige fluer i alle regnbuens farger som du kan velge mellom. Kanskje du vil ha en hvit sløyfe i silke eller kanskje et leopardmønster med hurtigutløsning rundt kragen? Uansett hvilken type flue du leter etter, vil du garantert finne den her hos oss!