Kundeservice
StartsideMoteTilbehør
Sløyfer og slips

Sløyfer og slips

2 733 tilbud


Filtrer

Fint med riktig tilbehør

Det er både en og to anledninger i livet når det er på tide å kle seg, kle seg litt finere enn man pleier. T-skjorten og jeansen blir med andre ord stående hjemme, og dress eller smoking fortsetter i stedet. Selvfølgelig med tilhørende slips eller sløyfe. Hos oss i Fyndiq har vi samlet stilige slips og sløyfer til billige priser. Sjelden har det vært så enkelt å finne godt tilbehør på nett tidligere. Og det beste er å føle seg vel!

Tips for et vellykket kjøp

Det er ofte godt å ha mer enn ett slips eller sløyfe i garderoben som du kan bruke til forskjellige tider: en slips begravelse og en annen litt mer festlig på en fest hvor noen fyller jevnt. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Knyt slipset til festen

Tradisjonelt bruker du sløyfe eller slips til finere anledninger, når kleskoden er mørk dress, smoking eller festlig antrekk. Avhengig av hva kleskoden for arrangementet du skal på er, varierer også materiale, farge, mønster og så videre. Nå for tiden er det ofte ganske fritt og hovedsaken er at du føler deg komfortabel i det du har på deg – uansett om det er et hvitt slips eller et sort slips. Og at du har kunnskapen til å knytte slips eller sløyfe! Det verste som finnes, ved siden av en dårlig fest, er et dårlig knyttet tilbehør rundt halsen.