Kundeservice

Bereter

531 tilbud

Finne en baskisk? Da har du funnet det rette stedet. Her finner du en kurver for kvinner, menn og barn. Stort utvalg av størrelser og som passer om sommeren så vel som om våren, høsten og vinteren. Gjør et skikkelig kupp med oss!


Filtrer

Kjøp basker billig på nett her hos oss på Fyndiq

En basker er veldig fin på både han, henne og han, så hvorfor ikke få en? Her i vårt brede sortiment er det bareter i alle regnbuens farger å velge mellom – fra en mengde forskjellige merker. Hva med en ildrød beret fra det tyske merket Faustmann eller en klassisk fransk svart beret i 100 prosent ull? Sjekk ut utvalget av berets og velg den som appellerer til deg mest, her er basker for enhver smak og stil! Velkommen til kupp akkurat nå!

Tips for et vellykket kjøp

I produktbeskrivelsen kan du lese mer om berettens passform, materiale og størrelse, og det kan alltid være smart å sjekke det ut før du legger beret i handlen vogn slik at du vet at du velger riktig variant for deg. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Kule og fine å ha på basker

Det beste med å ha på seg basker er at de kan brukes hele året, høst, vinter og vår, det varmer hodet litt ekstra og om sommeren passer det som et fint tilbehør. Så hvorfor ikke kjøpe hjem en haug med forskjellige i forskjellige farger? En oransje, lilla eller kirsebærrosa beret liver opp på mørke dager og en sort passer til alle tenkelige antrekk du har på deg. Husk også at bareter faktisk ikke bare eksisterer i en enkelt stil! Her hos oss i Fyndiq finner du massevis av forskjellige beretvarianter. Hva med en Army-basker med en skinnkant på innsiden som bare er litt synlig rundt omkring?