Kundeservice

Luer

16 960 tilbud


Filtrer

Varm ørene og hodet

Å fryse hodet er å fryse hele kroppen. Her på Fyndiq finner du et stort og billig utvalg av masse luer som både holder ørene dine varme og blir prikken over i-en når det kommer til å takle kulden. Velg mellom en lodden søt barnelue, strikkelue, heklet lue, SVEA-lue eller hvorfor ikke en deilig lue med pelskule. Men, vi sitter ikke bare i strikkeluer til kalde dager, men her kan du også finne luer som beskytter deg mot solens stråler. Hatten av for denne serien!

Tips for et vellykket kjøp

Siden hodeplagget ditt er noe som er synlig, kan det være greit å tenke en og tre ganger hva det er du vil si med hatten. Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din

Fremhev din personlighet

Det er mange grunner til å eie en stilig, varm, lodden, kjølig eller bare en veldig behagelig hodeplagg. Og på samme måte som vi driver med ulike aktiviteter, kan det også være greit å ha en lue som passer fint til ski, sportsfiske eller en dag på byen. Som alle andre ytterklær kan det du tar på hodet avsløre hva slags person du er. Du må sende inn en spåkone for å si at du liker mote og trender hvis du ser på en SVEA-lue eller tenker at du må se bra ut med luen over ørene. Men hvem ønsker å bli plassert i en kupé? Kanskje du burde velge en grønnstripet kreasjon hvis du vanligvis legger en sort i handlekurven, bare for å sjokkere omgivelsene dine?