Kundeservice

Øremuffer

3 871 tilbud


Filtrer

Varm ørene med fine øreklokker

Luer er virkelig deilige og varme å ha på en kald vinterdag, men i ærlighetens navn ødelegger de frisyren og er ikke fine i det hele tatt. Øreklokker er derimot veldig fine og lar frillen være urørt samtidig som de varmer ørene på en behagelig måte. Vi i Fyndiq har samlet et stort utvalg av billige øreklokker som både er stilige og varmer! Velg mellom øreklokker i en rekke farger og modeller. Velkommen til gode kjøp på nett

Tips for et vellykket kjøp

Alle som faktisk foretrekker hatter fremfor øreklokker kan fortsette å se hos oss på Fyndiq. Vi har alt fra luer til visirluer! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Pynt ørene med søte dyr

Enten du leter etter et par nøytrale ensfargede øreklokker eller et par virkelig fargerike, vil du mest sannsynlig finne dem på denne siden! De som vil ha et par skikkelig søte øreklokker som ser ut som dyr, kan virkelig finne det de leter etter her. Dette er fordi det finnes øreklokker som ser ut som kaniner, marihøner, bjørner og katter. Disse pynter virkelig ørene fint og etterlater alle rundt med et smil om munnen! Alle øreklokker er one size, noe som betyr at de passer alle. Diademet de sitter fast i er justerbart og kan enkelt stilles inn akkurat slik du vil ha det!