Åpent kjøp i 60 dager

Åpent kjøp i 60 dager

Kundeservice

Øreringer

474 Tilbud

Kjøp øredobber i form av billige kreoler & ringer på nett hos oss

Vi i Fyndiq elsker øredobber i alle fasonger, men mest av alt liker vi store øredobber i form av ringer og ringer! Derfor har vi samlet et stort utvalg av slike i denne kategorien som du kan handle blant. Hva med et par stilige sølvringer eller et par gullbelagte vridd bøyler? I vårt store sortiment finnes det både kreoler og forskjellige ringer i varierende størrelse til å pynte ørene med. Sjekk utvalget og gode kjøp i dag

Tips for et vellykket kjøp

Er du følsom for nikkel? Mange kreoler og ringer som du finner her er i ekte metaller og kirurgisk stål for å unngå risiko for allergiske problemer – men for å være på den sikre siden bør du alltid lese produktbeskrivelsen før du legger varen i handlekurven! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Ringer i ørene for enhver smak

Å pynte ørene med et par søte ringer er noe alle passer inn i, både han, hun og han! Her er noe for enhver smak å velge mellom. Hva med et par rustfritt stål med magnetlås eller et par mer diskrete kreoler med vakre Swarowski-steiner på? Vi har kreoler og ringer fra merker som Blomdahl, Snö Of Sweden, OXXO Design, Pearls For Girls og Rock by Sweden og mange flere. Kan vi for eksempel prøve med et par nikkelfrie øredobber som heter Miss Gorgeous fra Blue Kristall?