Kundeservice

Cuffs and wraps

186 Tilbud

Filtrer

Finne billige øreklokker & pakker inn online hos oss på Fyndiq

Er du den som ikke har hull i ørene, men fortsatt vil bruke øredobber? Da har du funnet rett sted! Her på Fyndiq tenker vi at du skal kunne bruke øredobber selv om du ikke har hull i ørene. I vårt brede sortiment finner du derfor massevis av forskjellige øreklokker og ørepakninger. Du kan velge og vrake blant ulike modeller med blant annet anheng og symboler i både sølv og gull. Velg de som passer best til din stil og klikk hjem med en gang! Ingen vil kunne gå glipp av dine fine øredobber under helgens festligheter. Velkommen til gode kjøp i dag

Tips for et vellykket kjøp

Var det ikke du lette etter øreklokker eller ørepakninger? Du kan være rolig, du finner mange andre typer øredobber i de andre kategoriene! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Kule øredobber som ikke krever hull i ørene

Ikke alle har valgt å lage hull i øreflippen og selvfølgelig skal du kunne bruke øredobbene uansett. Ved å feste smykket bak eller på ørekanten blir det både behagelig og du reduserer risikoen for at det løsner. Det morsomme og stilige med øremansjetter er at du kan lage stilige anheng med blant annet lenker langs ørekanten. Vi synes det er veldig kult!