Kundeservice

Innersåler

1 044 Tilbud

Filtrer

Kjøp innleggssåler billig her hos oss på Fyndiq

Eier du et par sko du virkelig elsker, men som også kan gi fra seg stinkende føtter eller vondt i ryggen? Da kan løsningen være et par skikkelige innleggssåler! Det er noe du finner i massevis her hos oss i Fyndiq, og det er selvfølgelig mange billige innleggssåler å velge mellom – alle til ulike formål! Hva med for eksempel en innleggssåle i gelé for å motvirke hælsporer eller kanskje en i skinn for å motvirke vond lukt? Se gjennom utvalget og finn sålene som passer til føttene dine!

Tips for et vellykket kjøp

Ulike innleggssåler har ulike funksjoner, så les produktbeskrivelsen før du bestemmer deg for hvilken såle du vil kjøpe og du kan være sikker på at du har valgt riktig. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Fine føtter med innleggssåler

Føttene er den delen av kroppen vi bruker mest, noe som gjør det viktig at vi har ordentlige sko, og også ordentlige såler inni skoene - og sålene finner du hos oss. Det finnes innleggssåler for hule føtter, forede innleggssåler for kalde dager og innleggssåler i både gelé og kork for å motvirke alle slags problemer du kan få med føttene. Kanskje du trenger ekstra stående når du driver med sport eller bare vil gå litt mykere i de flate skoene? Vi har innleggssåler for alle føtter, både hans og hennes, i mange forskjellige størrelser, design og materialer - prut gjerne!