Kundeservice

Helfotsinnlegg

217 Tilbud

Filtrer

Komfortable ankelstøtter

Enten du vil at turene skal bli enda mer fantastiske eller for å kunne danse hele natten, er støtte til ankelen noe som virkelig kan gjøre susen. Her på Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av ankelinnlegg. Fra silikoninnlegg til støtte med gel, gummi, lær og andre myke materialer. I kategorien finner du alle mulige forskjellige varianter av fotbuestøtte - for riktig støtte og god avlastning som motvirker tretthet i føttene. Det er enklere enn noen gang å handle på nett og frakten blir den samme uansett hvor mye du handler her hos oss. Kjøp billige innleggssåler her i dag

Tips for et vellykket kjøp

Vil du gå komfortabelt i høyhælte skö Silikonskoinnleggssåler demper trykket og holder føttene på plass! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Ta vare på føttene dine

Det er nesten som føttene dine noen ganger blir glemt, selv om det er disse vi faktisk står på jorden med! Såre eller slitne føtter er ikke gøy, men med innleggssåler blir de fleste sko mye mer behagelige å stå og gå i. Da er det forskjellig hva slags materiale man liker. Kanskje dempende buestøtte i skinn passer én person, mens gel-innleggssåler direkte limt til foten passer til en annen. På samme måte kan innleggssåler med ekstra støtte kun for hulfoten være det utmerkede valget for en tredjedel. Finn din favoritt her hos oss på Fyndiq!