Kundeservice

Etuier

73 tilbud


Filtrer

Kjøp Huawei P20-deksel billig på nett her

Et lommebokdeksel til Huawei P20 gir deg muligheten til å samle alle dine kort og kontanter på samme sted som du har telefonen - noe som gjør det ekstremt enkelt å få tak i alt du trenger! Men det finnes selvsagt flere typer etuier enn bare de i lommebokvarianten til P20. Her har vi samlet massevis av forskjellige Huawei P20-deksler du kan velge mellom, og du finner både flip-etui, mobilvesker og standardvesker. Sjekk utvalget og finn din favoritt - med eller uten mønster

Tips for et vellykket kjøp

Bruk vår filtreringsfunksjon for å bla gjennom den eksakte modellen eller varianten av dekselet du vil ha til P20-telefonen - og ta vare på for å filtrere farge, materiale og merke for best resultat! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Huawei P20-deksel billig og bra

Hvorfor det er så smart å ha P20-en i et deksel, er fordi det gir telefonen din full beskyttelse - du beskytter forsiden, baksiden og sidene med kun ett enkelt tilbehør. Da kan du alltid velge Huawei P20-deksel med lommebokfunksjon, det betyr at du raskt kan få både busskort, kredittkort og telefon uten å måtte holde styr på flere ting enn bare mobildekselet ditt. Mange av våre Huawei P20-deksler har også plass til kontanter - så velg det etuiet som passer dine preferanser!