Kundeservice

Cocktailsett

3 879 tilbud

Et cocktailkit har alt du trenger for å følge komplekse cocktailoppskrifter med presisjon, eller for å eksperimentere og lage dine egne signaturcocktails. Vennene dine vil helt sikkert sette pris på det hvis du tilbyr dem en Mojito, en Old Fashioned eller en annen cocktail etter eget valg neste gang dere møtes. Fyndiq har et bredt utvalg av cocktailsett og bartilbehør til gode priser, slik at du kan bli en proff hjemme.


Filtrer

Cocktailsett lar deg lage gode drinker til deg og alle andre du vil imponere eller underholde.

Cocktails og cocktailsett

Det er nyttig å forstå at cocktails vanligvis inneholder fire typer ingredienser:

  1. Alkohol

  2. Vann

  3. Sukker eller sitrus

  4. Bitter eller modifikatorer

For å blande disse fire ingrediensene trenger du et cocktailsett med minst disse tre delene:

  1. En shaker for å blande ingrediensene dine sammen

  2. En jigger for å måle ingrediensene dine

  3. En sil for å helle drinkene dine i et glass uten uønsket masse eller is

Et cocktailsett med bare disse tre verktøyene kan hjelpe deg med å lage mange av favorittcocktailene dine. Det er imidlertid mange flere verktøy du kan bruke for å gi deg et mer profesjonelt barsett.

Barsett og drinksett

Mens et grunnleggende cocktailsett er nok til at du kan lage mange typer cocktailer, finnes det også mer profesjonelle verktøy for mer avanserte cocktailer. Mange cocktailsett vil også inneholde en cocktail sitruspresse for å hjelpe deg med å presse og helle sitronsaften. Disse settene kan også inneholde en muddler for å mose mynte og urter sammen. Legg også til en kanalkniv for å kutte skiver og pynt frukt. Til slutt er et godt utvalg av glass nødvendig for alle barsett og drikkesett, med mindre de er for et spesifikt cocktailsett.

For å måle og kombinere ingrediensene dine i riktige mengder, trenger du alle verktøy i et cocktailsett. Med dette tilbehøret til barsettet ditt kan du kombinere uendelige mengder ingredienser for å lage og servere tusenvis av forskjellige cocktailer. Vi er sikre på at alle vil elske drinkene du lager med ditt cocktailsett som du fant her på Fyndiq til en god pris.

.