Kundeservice

Bartilbehør

17 220 tilbud

Å servere hjemmelagde drinker vil imponere hvem som helst! Her kan du finne mye morsomt bartilbehør som cocktailsett, shakers, drypphetter og drinkmål.


Filtrer

Tren med produkter fra Booty Builder

Booty Builder-merket er, som det høres ut, et merke for å trene rumpa for å få et pent og muskuløst booty-kort forklart. Merkets maskiner er tilgjengelig på utvalgte treningssentre, men er det ikke hyggeligere å svette hekken hjemme? Det synes i alle fall vi i Fyndiq! Derfor har vi samlet billige Booty Builder-produkter som du kan handle på nett her hos oss og deretter bruke i hjemmetreningsstudioet i stedet. Sjekk ut vårt brede utvalg og finn din favoritt fra merket i dag

Tips for et vellykket kjøp

Vurderer du å kjøpe en Booty Builder 4.3? Kombiner gjerne med merkets minibands for utvidet trening – og vips har du kommet et godt stykke på vei mot baken av drømmene dine! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Booty Builder 4.3 og miniband

Drømmen om den veldreide baken er en som mange av oss har, men hvordan gjør du det for å nå målet ditt? Å trene på en Booty Builder 4.3 selvfølgelig! Denne spesielle treningsmaskinen er designet for å hjelpe deg med å bygge rumpa du drømmer om – og kombinerer du den med miniband, vil drømmen gå i oppfyllelse raskere. Booty Builder minibands brukes til å strekke dette fitnessbåndet rundt knærne når du trener hip thruster, jobber med knebøy eller gjør andre øvelser som styrker kroppens muskler - det fine er at bandene finnes i forskjellige styrker, slik at du kan starte enkelt og øke styrken etter hvert som du blir sterkere. Kjøp billige Booty Builder-produkter her!