Kundeservice

Silikonformer

9 558 tilbud

Nøkkelen til å lage perfekt formede muffins, cupcakes og andre bakevarer er ofte å bruke en silikonform av høy kvalitet. Silikonformer er den beste typen former, siden de er enkle å rengjøre, krever svært lite olje eller fett og tåler raske temperaturendringer fra 220 grader Celsius til 0 grader.


Filtrer

Uansett om du vil lage frossen is og oppbevare isbiter i fryseren eller bake muffins i ovnen, er silikonformer den mest praktiske typen former du kan bruke. Med mange varianter å velge mellom, er vi sikre på at du kan finne den perfekte silikonformen for dine behov her hos Fyndiq til en god pris.

Silikonform baking

Det er mange fordeler med å bake med silikonformer sammenlignet med å bake med metallformer. Silikonformer kan være litt dyrere og litt mindre holdbare enn metallbakeformer, men det er lite sannsynlig at disse mindre ulempene oppveier de mange fordelene ved å bake med silikonformer.

Hvis en vanlig metallbakeplate tas direkte fra en ovn til en fryser, kan den bli skadet, men dette vil ikke skade en silikonform. Silikonformer krever ikke nødvendigvis olje eller fett, selv om tilsetning av litt olje kan bidra til å rengjøre arket raskt. Rengjøring av silikonformer er absolutt mye enklere, ettersom du kan sette dem rett i oppvaskmaskinen, og det er ingen risiko for at de blir bulkete, flasser eller ruster over tid.

Dette er bare noen få av de viktigste fordelene ved å bruke silikonformer i motsetning til å bruke metallbakeformer.

Silikon muffinsformer

En av våre favoritt ting å bake med silikonformene våre er muffins. Muffinsformer i silikon er et godt eksempel på hvor mye enklere det er å bruke og rengjøre silikonformer. Du kan først smøre formen lett og deretter tilsette røren. Deretter, akkurat som med alle andre former, kan du sette den i ovnen på 200 grader i omtrent 20 minutter før du tar den ut og prøver en eller to muffins. Hvis du vil sette formen i fryseren og deretter sette muffinsene dine i mikrobølgeovnen senere, går det fint, siden silikonmuffinsformene er ekstremt fleksible.

Vi er sikre på at du kan finne den perfekte formen og størrelsen på silikonformen til en god pris her hos Fyndiq neste gang du skal bake.

.