Kundeservice

Finn billige bakeformer på nett

24 900 tilbud


Filtrer

Form bakverket med en bakeform

Baking er noe av det koseligste du kan gjøre, uansett om det er sjokoladekake, muffins eller andre kaker som skal bakes. Det er imidlertid umulig å bake en kake hvis du ikke har en god form. Det er her Fyndiq kommer inn! Her finner du alt fra billige cupcakeformer til bakeformer med hjerteform, som passer både når du skal bake til fest, eller bare vil ha en hjemmekveld med litt godsaker. Velg og vrak og lag en kake som ikke bare smaker godt, men som også har en fin form!

Tips til en vellykket handel

Gjør muffinsene dine litt morsommere med våre fine muffinsformer i ulike mønstre og farger! Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller ønsker å reklamere et kjøp, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice. Vi hjelper deg!

Bakeformer til barn

Når du skal bake til en spesiell anledning, kan det være morsomt å leke seg litt med en passende kake eller terte. Du kan for eksempel bake en kake med form av en baby til din venninnes babyshower. Eller hva med vakre dekorasjoner til cupcakes med vår silikonform for kjærlighet? Alternativene er mange, og valget er ditt. Her er utvalget stort og prisen lav, så du må bare plukke med deg alt du ønsker.