Kundeservice

Dekorasjoner

1 989 Tilbud

Filtrer

Stort utvalg av silikonformer og andre bakeformer

Lukker du øynene og spiser er det et helt vanlig kakestykke, men siden vi også spiser med øynene er det både viktig og morsomt å sørge for at bakverk er så vakre og passende som mulig.. Her på Fyndiq kan du velge mellom en rekke ulike dekorasjonsformer som liver opp en bursdagsfest eller som passer perfekt om du ønsker deg noe søtt i gå-bort-gave. Kanskje det er en babyshow som står på agendaen? Da passer det med en billig silikonform formet som en baby eller en kake i silikonform med nydelig pynt og roser! Uansett hva du leter etter, så har vi et spennende sortiment her

Tips for et vellykket kjøp

Ta deg god tid når du ser gjennom sortimentet og la tankene dine finne ut av hva du kan lage. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Til personlige kaker

Når det kommer til å lage personlige bakverk, er det kun fantasien som setter grenser. Har du for eksempel en silikonform med bokstaver, kan du lage nydelige hilsenfraser på bakverket. Vårt tips er å være utstyrt med gode former og mye sukkerpasta slik at du føler at du får en kreasjon du kan vise til verden. Alt du trenger finner du her hos oss på Fyndiq!