Kundeservice

Multiverktøy

2 686 tilbud


Filtrer

Finn billige multiverktøy på nett hos oss på Fyndiq

Lei av å hele tiden måtte bytte mellom mange forskjellige verktøy for å lykkes med byggeprosjektet ditt? Vi i Fyndiq har løsningen for å gjøre det hele litt enklere! Her har vi samlet et stort utvalg av billige multiverktøy som raskt kan transformeres fra ett verktøy til et annet – smart ikke sant? Hva med for eksempel en hammer hvis bunn raskt blir en skrutrekker ved å skru av bunnen av hammeren, eller du var kanskje på jakt etter et multiverktøy i kredittkortformat som får plass i lommeboken? Se gjennom utvalget og velg det multiverktøyet som passer dine behov

Tips for et vellykket kjøp

Et multiverktøy har, som navnet avslører, en rekke forskjellige funksjoner, men å vite nøyaktig hvilke som er en tips, les produktinformasjonen til verktøyet! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Et multiverktøy forenkler

Trodde du at bare klassiske sveitsiske hærkniver ble klassifisert som multiverktøy? Da må du tenke nytt om. Multiverktøy finnes i alle mulige fasonger og utførelser og felles for alle er at de har flere funksjoner i en. Her finner du alt fra klassiske hærkniver til tang som kan gjøres om til hva som helst og du finner også praktiske verktøy som er så små at de passer i lommeboken - og de har alle samme formål: å forenkle konstruksjonen din!