Kundeservice

Øyenbryn

783 tilbud


Filtrer

Å få de perfekte øyenbrynene

Å handle klær på nett er noe de fleste har gjort, men når det kommer til kosmetikk og sminke på nett er folk fortsatt litt skeptiske. Det bør du ikke være, for det er veldig god sminke å få tak i billig – for eksempel her hos oss på Fyndiq. På denne siden finner du alt du trenger for å få de perfekte øyenbrynene – alt fra øyenbrynsblyanter til øyenbrynsfarge hvis du ønsker å farge brynene

Tips for et vellykket kjøp

Be om hjelp fra en venn hvis du er skal farge øyenbrynene for første gang, det er ikke alltid lett å gjøre det selv. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Skygge, maling eller farge

Å få vakre øyenbryn er noe av en kunst. Mange går til en salong for å plukke, nappe og farge øyenbrynene, men det er ikke alle som har den muligheten. Da kan du i stedet farge øyenbrynene hjemme eller trylle frem bryn ved å male med blyant eller skygge ut bryn med en øyenbrynsskygge. Uansett hva du foretrekker, har du alt av tilbehør for stilige bryn her hos oss i Fyndiq. Ta en titt på vårt sortiment og bestill alt du ønsker. Du vil ikke angre på det.