Kundeservice

Tatoveringer

271 Tilbud

Filtrer

En tatovering varer evig

Eller? Ja, det er klart om du virkelig får en tatovering med en nål, altså, for da varer det livet ut. Men velger du å bestille flotte tatoveringer herfra, kan du enkelt trylle det bort når du er sliten, og du trenger aldri å bekymre deg for at tatoveringen din med tekst eller bilde ikke passer. Slik er det ikke med ekte tatoveringer, og derfor er det ekstra viktig at du tester noen falske tatoveringer før du går til en tatovør. Her på Fyndiq har vi samlet et stort utvalg billige tatoveringer med bilder, tekster og tribal tatoveringer – slik at du kan teste deg selv før du kjører på ordentlig

Tips til et vellykket kjøp

Du har nok ikke gått glipp av at frakt er alltid det samme her på Fyndiq, så hvis du har vanskelig for å bestemme deg, er det bare å hente alt du ønsker. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Det trygge før det usikre

Det er som sagt smart å velge en midlertidig tatovering før man velger å lage en ekte. På denne måten kan du også spille bra mye mer enn når den er ekte, og uansett om du ønsker en tatovering i tekst eller tatoveringer på bilder, finner du massevis av forskjellige varianter å velge mellom. Disse små tatoveringene er også perfekte som gave til den lille som faktisk er for liten til å gå til en ekte tatovør. Kom innom, ta en titt og kos deg! Du vil garantert ikke bli skuffet.