Kundeservice

Kjøp billige løsvipper på nett

1 440 tilbud

Her finner du øyevipper for alle smaker. Magnet, med eller uten lim og alle mulige farger og former. Vi har alt du kan tenke på billige priser


Filtrer

Gjør et kupp på billige løsvipper og bli et blikkfang

Er du lei av maskara som alltid klumper seg og som ikke gir godt volum? Vi på Fyndiq har løsningen! Kjøp billige, falske øyevipper på nett for en kjapp vippeforlengelse! Hos oss finner du et stort utvalg av remser med løsvipper som gir deg den perfekte looken, både til hverdag og fest. Bli omgivelsenes nye blikkfang med vakre løsvipper til øynene. Velkommen til å gjøre et røverkjøp i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Hvis du synes løsvippene er vanskelige å ta i bruk, har vi flere produkter i andre kategorier som hjelper deg med dette. Slik kan du sette på vippene akkurat slik du vil ha dem. Har du spørsmål tilknyttet din bestilling, eller vil reklamere på kjøpet, kan du kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg! Vi gjør samtidig oppmerksom på at plomberte varer ikke inkluderes i angreretten på Fyndiq dersom plomberingen er brutt.

Løsvipper som gir deg utseendet til en Hollywood-stjerne!

En rekke kjendiser i Hollywood bruker falske øyevipper eller vippeforlengelse. Det gir et flørtende blikk og et glamorøst utseende, og passer perfekt for alle som vil se ekstra flotte ut! Hos oss på Fyndiq finner du remser i både enkeltpakker og flerpakninger. Bestill gjerne flere av favoritten! Uansett om du foretrekker løsvipper som gir ekstra volum eller kanskje et par som er ekstra lange og fine, finner du det her! Unn deg selv noen skikkelig fine løsvipper til en rimelig penge og føl deg som den stjernen du er!