Kundeservice

Gjør et kupp på billige løsnegler på nettet

7 351 tilbud


Filtrer

Løsnegler på nett hos Fyndiq

Løsnegler er akkurat det det høres ut som, nemlig heldekkende løse negler eller negletupper som festes på dine egne negler med lim. Det finnes to ulike typer løsnegler å velge mellom, heldekkende løsnegler eller negletupper.

Heldekkende løsnegler er ofte laget av plast og kommer med farge eller mønster. Disse plasseres rett på dine egne negler, helt ned til neglebåndet. Negletupper kommer i plast eller glassfiber og brukes som forlengelse av neglene dine – på salong eller hjemme.

Hvordan fester man løsnegler?

Både heldekkende løsnegler og negletupper festes på dine egne negler ved hjelp av et spesielt neglelim som påføres med pensel eller dryppes på neglene dine før løsneglene trykkes på. For heldekkende løsnegler er lim tilstrekkelig for at neglen skal feste seg. Siden negletupper benyttes for å forlenge neglene må du derimot forsterke med enten akryl eller gelé som herdes under en spesiell lampe for at de skal bli sittende. Enkelte heldekkende løsnegler kommer med lim på, og disse trenger du kun å trykke fast på dine egne negler for at de skal feste seg. Løsnegler som skal limes på bør derimot holdes tett mot neglene i cirka 10 sekunder, for å minske risikoen for at de faller av.

Hvor lenge blir løsnegler sittende på?

Heldekkende løsnegler kan sitte lenge, men bør fjernes etter 10 dager. Dersom fukt trenger inn mellom din egen negl og løsneglen kan det nemlig føre til soppinfeksjon. Løsnegler som som påføres ved hjelp av pålimte negletupper og forsterkes med akryl eller gelé holder i tre til fem uker, alt etter hvor forsiktig du er med neglene.

Hvordan fjerner man løsnegler?

For å fjerne løsnegler benytter du en egen væske som løser opp limet. Etter at negler har falt av filer du forsiktig bort eventuelle limrester. Negletupper kan også fjernes ved å løse opp limet, men hvis de er forsterket med akryl eller gelé må du file bort dette for å komme til negletuppen. Akryl løses opp med aceton, men gelé er et uløselig stoff og kan kun fjernes ved hjelp av fil.